A Ferences Misszió  

   

Hogyan pályázhat?  

   

ofm new

   

kolostor logo

   

ungvari ingyenkonyha 4Az Ungvári Szent György Karitász ingyenkonyhája napi rendszerességgel készít meleg ebédet 50 rászoruló ember számára, akik közül 35-en saját maguk jönnek el az ebédekért és viszik azt el, míg 15 fekvőbetegünknek, ill. azon időseinknek, akik mozgásukban korlátozva vannak, karitász munkatársaink viszik házhoz az ebédet. Mindezek mellett, ha szükséges be is vásárolnak nekik, kiváltják a gyógyszereiket, befizetik a számláikat.

 A konyhán 2-2 szakácsnő főz, akik heti rendszerességgel váltják egymást. Nagyon finoman, háziasan sütnek, főznek. Az ételek kiosztásánál elbeszélgetnek a konyhára érkezőkkel, vigasztalják őket, imádkoznak velük, vagy csak meghallgatják őket. Ezek a dolgok nagyon fontosak a magányos emberek számára.

ungvari ingyenkonyha 2A konyha által biztosított meleg ebéd nagyon nagy segítséget jelent támogatottjainknak, mivel ők betegségeik vagy nehéz szociális helyzetük miatt sajnos olyan körülmények között élnek, hogy önállóan már nem tudják ellátni magukat, ezért nincs is más lehetőségük a meleg étkezésre.

Hálásan köszönjük a rendszeres támogatásukat, amely nélkül ingyenkonyhánk nem tudna működni! Isten fizesse meg jóságukat! Sok ember mond Önökért imát, köszönjük, hogy vannak nekünk, hogy nem feledkeznek meg rólunk!

Áldott adventi várakozást és kegyelmekben gazdag, békességgel áthatott karácsonyi ünnepet kívánunk!

Szeretettel és hálaimával: Palkó Éva, karitász vezető

 

 

 

Pin It
   
 

 

online adomanyozas logofacebook logo