A Ferences Misszió  

   

Hogyan pályázhat?  

   

ofm new

   

kolostor logo

   

Almával és almalével támogatja idén is a KMNE a nagycsaládosokatA Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete negyedik éve folytatja népszerű kezdeményezését, az adventi időszakban gyümölccsel és gyümölcslével ajándékozza meg tagcsaládjait. A program célja, hogy az ünnepi időszak beköszöntével hozzájáruljanak a készülődéshez, magalapozzák az ünnep hangulatát, és nem utolsó sorban, hogy jó minőségű vitaminforrással erősítsék a kicsik és nagyok immunrendszerét.

 

A tagcsaládoknak két hetük volt arra, hogy leadják igényüket az Egyesület felé. Választhattak, hogy tíz liter almalevet, vagy húsz kiló almát szeretnének.

KMNE tamogatott csaladokAz Egyesület fontosnak tartja, hogy támogassa a helyi termelőket, így a termékeket a fancsikai Nagy Barna, a somi Deme András és a karácsfalvi Gorondi Albert biztosította. A gyors munkájuk mellett igyekeztek minden csomag célbajutását megoldani, így Kárpátalja-szerte különböző településeken részesültek belőle. Ebben természetesen nagy segítségükre voltak a helyi összekötők is, akik segítették a csomagok szétosztását.

Az előző évekhez képest rekordmennyiségű jelentkezés érkezett, így a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványnak köszönhetően több, mint 500 család részesült ebből a kedves ajándékból. Ezúton is köszönjük!

Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete

 

 

 

 

 

 

Pin It
   
 

 

online adomanyozas logofacebook logo