A Ferences Misszió  

   

Hogyan pályázhat?  

   

ofm new

   

kolostor logo

   

banner facebook 2023 bannerA Kiss Gyula nyugdíjas ungvári tanárember által létrehozott „Magyar Kultúráért Kárpátalján Alap” - melynek pénzösszegét a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványra bízta - kamataiból idén szeretnénk pénzjutalomban részesíteni Kárpátalja legkedveltebb tanítóját és tanárát és óvónőjét.

A díj a "Kedvenc Kárpátaljai Tanárom" nevet kapta. A megfelelő pedagógus kiválasztásának érdekében az alapítvány létrehozott egy honlapot, amelyen kárpátaljai pedagógusokat lehet benevezni egy mindenki számára nyílt szavazásra.

A szavazás során három kategóriában, - óvónő, alsós tanító és tanár - a legtöbb szavazatot kapott pedagógusok a "Kedvenc tanárom 2023" díjban részesülnek.

Aki indíttatást érez arra, hogy a "Kedvenc Tanárom 2023" díjak pénzjutalmához saját adományát ajánlja fel, megteheti azt.
Az adományokat a közleményben "Kedvenc tanárom 2023" jelöléssel ellátva lehet befizetni vagy átutalni az alapítvány számlaszámára:

Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány
11991102 - 02119070 - 00000000

Ha teheti, kérjük Ön is járuljon hozzá Kárpátalja legnépszerűbb pedagógusainak jutalmazásához, ezzel elősegítve a térségben a magyar identitás és kultúra erősítését, fejlődését.

 

Pin It
   
 

 

online adomanyozas logofacebook logo