Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Török Dénes


Török Dénes

1996 óta élek kisebb megszakításokkal Kárpátalján. Polgári szolgálatosként töltöttem el az első másfél évet Nagyszőlősön, a ferences misszióban, majd a magyarországi ferences rendtartomány misszió referenseként dolgoztam 12 évet a területen, mint a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány irodavezetője. Erre az időszakra esett két nagy árvíz (1998, 2001). Ekkor a Magyar Karitász segélyakcióinak koordinátora is voltam, s emellett 1999-től a Mocsáry Lajos Alapítvány kurátora, később felügyelő bizottsági tagja egészen az alapítvány megszűnéséig. Közben a Munkácsi Római Katolikus Püspökségen működő irodák létrehozásában vettem részt, majd egy évig az irodák koordinátoraként is tevékenykedtem.

Feleségemmel és három gyermekünkkel 2005 óta Beregszászban élek, 2009-től kezdve vállalkozóként dolgozom. Emellett alapítója, és elnökségi tagja vagyok a beregszászi Kezünkben a Jövő Alapítványnak, mely legfontosabb feladatának az árva gyermekek családba való elhelyezését tekinti. 2009 őszétől a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány kurátora vagyok. 2012-es alakulása óta vezetem Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületét.


2017. szeptember[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009