Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések
Kacsó András elnök


Kacsó András elnök

A világháború alatt születtem. Rokonságom kivette a részét a nehézségekből( Don kanyar, menekülés a front elől, hadifogság...). gyermekkoromat Esztergomban töltöttem, itt jártam iskolába a ferences gimnáziumban érettségiztem és itt ismertem meg feleségemet, akivel már több, mint negyven éve élünk együtt boldog szerelemben.

A szokásos nehézségek mellett ha időnként ingadozva is de többnyire sikerült igent mondanunk az Úr szelíd hívásaira, ajánlataira. Így aztán abban a megtisztelő ajándékban részesültünk hogy tíz gyermeket nevelhettünk fel. A legidősebb 35 éves, a legkisebb 19.

Tanulmányaink során feleségem zenetanár lett, én gépészmérnök-energetikus. A Magyar Villamos Művek dolgozója vagyok több mint 35 éve. Jelenleg Biatorbágyon élünk, igyekszünk részt venni az ottani katolikus keresztény közösség életében.
Kárpátaljával Papp Tihamér révén ismerkedtem meg, ő javasolt az Alapítvány kuratóriumába. Dr. Magyari Erzsébet kiválása után felkértek elnöknek. Mivel kiváló emberek a kuratórium tagjai és a többi aktivista, sikeresen tudjuk szolgálni az itthoni adakozókat és a kinti rászorultakat.

2006. szeptember[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia
KFMA © 2009