Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések


2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Kraszilinec Évike záróműtéte

Kraszilinec Évike

2009. szeptember 4-én érkeztünk Évával Pécsre kontrollra. A professzor úr a vizsgálat során mindent rendben talált. Legközelebb februárban kell mennünk újabb kontrollvizsgálatra, amikor megbeszéljük a záróműtét időpontját.

Az utolsó műtétre tehát 2010-ben fog sor kerülni, amikor az eddigi ideiglenes implantátumot véglegesre cserélik. Addig is, mint eddig, folyamatosan kell fűzőt hordania, amit a záró műtét után kb. egy évvel hagyhat el. Ez után a műtét után Éva gerince végre teljesen egyenes lesz.

A záró műtét elég nagy műtét lesz, szemben az eddigi kisebbekkel. Előre is kérjük a szerencsés végkifejletért mindenki imáját, akinek eddig is fontos volt Éva sorsa.

Köszönet a tanulmányi támogatásért


Puliszka Éva

Tisztelt Kuratórium!

Puliszka Éva vagyok, az aknaszlatinai katolikus óvoda vezetője. Nagy hálával tartozok Önöknek, amiért felsőfokú tanulmányokat folytathatok.

Az Önök segítségével sikerült most nyáron megszereznem főiskolai diplomámat, és ha a Jó Isten is úgy akarja, jövőre egyetemi végzettségem lesz szociálpedagógiából. Nagyon tetszik, amit tanulok, és még érdekesebb, hogy a munkám során kamatoztatni tudom megszerzett tudásomat. Már több helyen is elmondtam, hogy óvodásaim katolikus identitásra való nevelését úgy látom legeredményesebbnek, ha a szülők ugyanerre nevelik őket. Ezért óvodánkban sok közös programot szervezünk a szülőkkel (lelkigyakorlatokat, egyéni beszélgetéseket, közös ünnepeket, óvodánk karbantartását), mindezekhez pedig nagyon fontos a szociálpedagógia ismerete. Köszönök még egyszer mindent, Isten fizesse meg többszörösen minden kedves támogatónak!

Imával és szeretettel:
Puliszka Éva
[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009-2014