Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


A huszti magyar iskola levele

2010. szeptembera régi és az új főbejárati ajtó

Mély köszönettel tartozunk Önöknek a támogatásért. Még a mai nehéz időkben is tudnak nekünk segítséget nyújtani. Az iskola épülete még 1949-ben épült, a régi ajtók már nem szigeteltek rendesen, így kérelmeztük a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványt, hogy ha lehetséges támogassák az ajtók lecserélését új, jól szigetelő műanyag ajtókra. A támogatást az iskola megkapta, a munkálatok a nyári szünetben lezajlottak, így az új tanévben már az új ajtók várták a diákokat.

tízórai elfogyasztása a nagy szünetben

Látszólag nem nagy dolog, a diákétkeztetés programunk támogatása, amelyre rendszeresen megkapjuk a támogatást az alapítványtól. De ebből megvan a "mindennapi kenyerünk". Sok éhező diákszáj vár erre, hiszen az iskolánkban nincs államilag finanszírozott menza. Ha nem az Önök támogatása, a diákok többsége továbbra is éhes maradna a tanítás alatt és éhesen bizony a tanulás sem megy rendesen. Sohasem feledjük az Önök nagylelkű adományait, támogatásait. Reméljük, továbbra is számíthatunk a segítségükre, amennyiben ez lehetséges.

Himcsuk Katalin,
az iskola igazgatónője

[vissza]
hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009