Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Zárónap a Szent Gellért Katolikus Szakkollégiumban

2010. június 10.

Ebben az évben ismételten sor került kollégiumunk záróünnepének megrendezése, valamint a tanulmányaikat befejező diákok búcsúztatására. Mindez szentmisével kezdődött, melynek a végén a fiatalok áldást és útravaló ajándékot kaptak. Természetesen nővéreink lelkiismeretes és gondoskodó munkája sem lett figyelmen kívül hagyva. A szentmisét szórakoztató program követte diákönkormányzatunk szervezésében, ahol megmérettünk mind fizikai, mind szellemi téren. Az ügyességi játékokat mindannyian nagyon élveztük, bár a hangzavarban elég nehéz volt igazságosan pontozni teljesítményünket.

A játék után együtt fogyasztottuk el a vacsorát, miközben beszélgettünk végzőseink további terveiről, lehetőségeikről, fejtegettük mit hoz a jövő számukra és mit tartogat nekünk "kisebbeknek" a következő tanév. A napot közös tánccal zártuk.

Sok tanulsággal telt el ismét egy év, s minden jóért hálásak lehetünk Istennek és azoknak az embereknek, akik megfeszített munkával tartják fenn a keresztény szellemet és a katolikus közösségi életformát számunkra.


Ungvár, 2010. június 10.

Kozák Kata

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009