Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Rendkívüli támogatások célba juttatása Kárpátalján

Aknaszlatina és környéke

2015. december

Aknaszlatina

Felső-Tisza vidéken, ugyanúgy, mint Ukrajna más régióiban egyre nagyobb méreteket ölt a szegénység. Az élelmiszerek és szolgáltatások árainak növekedése miatt egyre több család vagy egyedülálló kerül kilátástalan helyzetbe. Az Önök segítségével tudunk nekik segíteni úgy, hogy támogatást nyújtunk a befizetetlen számlák kiegyenlítéséhez, visszakapcsoltatjuk az áramoszolgáltatást és segítünk, hogy vizellátásuk is legyen. Tanszertámogatásban is részesültek a gyerekes családok. Van olyan család, ahol a gyereknek még iskolatáskára sem jut. Hálás köszönet a sok segítségért!

Sok család részesült gyógyszer- és tűzifa támogatásban is. A vidéken nagyon sok a szegény, beteg, egyedülálló idős ember. Sok esetben a fiatalok is betegek, mivel nincs pénzük orvosi vizsgálatokra, kezelésre. Sajnos sok anyuka neveli egyedül gyermekét, ezért nagyon nagy segítséget jelentenek nekik ezek a támogatások. Élelmiszer-csomagokat is juttatunk nekik alkalmanként.

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2015