Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Konferencia Aknaszlatinán

2010. május

a konferencia résztvevői és előadói

2010. május 7-9. között a Munkácsi Szent Márton Egyházmegyei Karitász és a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szervezésében "Szolidaritás a szeretetszolgálatban" címmel konferenciát tartottak Aknaszlatinán. A rendezvényre magyarországi és kárpátaljai szociális és oktatási civil szervezetek vezetői, dolgozói és önkéntesei kaptak meghívást, akik e néhány nap alatt lelki és szakmai előadásokon vehettek részt.

Böjte Csaba atya előadás közben

A lelki témából - "Szolidaritás a szeretetszolgálatban" - Böjte Csaba dévai ferences atya tartott előadásokat és kiscsoportos beszélgetéseket. A szakmai téma a szenvedélybetegségek kezelése volt, amelyről magyarországi szakmabeli előadókat hívtak meg a szervezők: Frankó Andrást, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szenvedélybetegek Intézményének vezetőjét és Hidász Zoltánt, a leányvári Hivatásőrző Ház vezetőjét. A kiscsoportos beszélgetések vezetői e témában Szarka György, a leányvári Hivatásőrző Ház egyik munkatársa és az előadók voltak. A konferencián mintegy nyolcvan kárpátaljai és magyarországi vendég vett részt. A rendezvény kiadásait a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.
[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009