Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Őszi budapesti találkozó az adakozókkal

2015. november

A 2015-es őszi rendezvény résztvevői.
Az első sorban: Pogány István plébános,
Popovicsné Palojtay Márta és Fehér Ferenc

November 27-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és az alapítvány szimpatizánsait hívta meg.

A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket. Papp Tihamér ferences rendi szerzetes atya imádságával folytatódott a találkozó. A rendezvény meghívott vendégei voltak Pogány István, ungvári plébános, Fehér Ferenc, a Munkácsi Szt. Márton Egyházmegyei Karitász igazgatója, Popovicsné Palojtay Márta, a rendkívüli adományok koordinátora valamit Fehér Ágnes és Ruszányuk Zsuzsanna a Felső-Tisza-vidéki régiók felelősei.

Fehér Ferenc beszámolója közben

Fehér Ferenc rövid előadásában beszámolt az év elején megszervezett támogatási rendszerről, amelynek keretében a rendkívüli támogatásokat juttatják el a legrászorultabbaknak, valamint mesélt a jelenlegi kárpátaljai helyzetről.

Popovicsné Palojtay Márta a támogatási rendszer lelki oldaláról beszélt, majd Fehér Ágnes és Ruszányuk Zsuzsanna néhány személyes élményét mesélte el, amelyeket a támogatottakkal történő munkájuk során éltek meg.

A beszámolók után a meghívott vendégek kérdéseket tehettek fel a kárpátaljai vendégeknek, majd a szokásos agapéval és beszélgetéssel zárult a rendezvény. Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2015