Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Őszi budapesti találkozó az adakozókkal

2017. november

Magyar Gergely
ferences szerzetes

November 24-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és az alapítvány szimpatizánsait hívta meg.

A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket. Magyar Gergely ferences rendi szerzetes atya imádságával majd előadásával folytatódott a találkozó. Gergely atya beszámolójában a jelenlegi kárpátaljai helyzetről beszélt, valamint missziós és karitatív munkájukról, amelyet ott végeznek. Előadását kivetített, kárpátalján készült fotókal szinesítette.

Deák Kornélia

A második beszámolót Deák Kornélia tartotta, aki a Munkácsi Egyházmegyei Szent Márton Karitász Egészségügyi Bizottságának elnöke. Beszámolt arról, hogyan végzik munkájukat, segítve a rászorulókat Kárpátalján az egészségügy területén. Végül Bunda Szabolcs, az alapítvány irodavezetője számolt be Kulikovszka Ágnes esetéről, akinek alapítványunk rendkívüli gyűjtést szervezett az életmentő mútétjének költségeire.

a találkozó résztvevői

A beszámolók után a meghívott vendégek kérdéseket tehettek fel a kárpátaljai vendégeknek, majd a szokásos agapéval és beszélgetéssel zárult a rendezvény.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2016