Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Őszi budapesti találkozó az adakozókkal

2012. november

Zatykó László atya

November 30-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és az alapítvány szimpatizánsait hívta meg. A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket, majd felkérte Zatykó László ferences atyát, tartsa meg beszámolóját a Kárpátalján töltött éveiről. László atya előadása nagyon tanúságos volt. A történetekben, amiket elmesélt rámutatott a Gondviselésre, amely végig kísérte az ottani szolgálatát. A beszámoló után a résztvevők kérdéseket tehettek fel László atyának a beszámolója kapcsán. Majd Reisz Pál ferences atya, - aki szintén az alapítvány meghívottja volt - rövid beszámolót tartott a Kárpátalján töltött éveiről.


A rendezvény végén a vendéglátók a már hagyománnyá vált zsíros kenyérrel, pogácsával és meleg teával kínálták a vendégeket. Az agapé alatt a magyarországi vendégek találkozhattak, beszélgethettek a kuratórium tagjaival és a kárpátaljáról érkezett vendégekkel is.

Köszönjük mindenkinek a részvételt! Zatykó László atya előadása 
Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on![vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009