Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Rendkívüli támogatások célba juttatása Kárpátalján

2015. október

A rendkívüli segélykérés és gyűjtési felhívás megjelenése óta több mint fél év telt el, így ismét kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk az eltelt időszak fejleményeiről alapítványunk életében.

A rendkívüli gyűjtési felhívás eredményeként 2015. január 1. és szeptember 15. között közel 2800 esetben kapott szabad felhasználású adományt a KFMA, ami mintegy háromszorosan meghaladja a szokásos mértéket. Ennek része volt több jótékonysági kulturális rendezvény is. Ezúton is köszönjük az irántunk megnyilvánuló bizalmat.

Ebben az időszakban a KFMA kereken 68 millió Ft szabad felhasználású adományt kapott a rászoruló családok és magánszemélyek megsegítésére. Köszönjük a rászorulók nevében. Az összeget - biztos bevételként - kiegészíti az októberben átutalásra kerülő közel 14 millió Ft, amit a személyi jövedelem adó 1%-a terhére juttatak támogatóink. Mind az összeg, mind a rendelkezők száma csaknem kétszerese az utóbbi évek tényértékének.

Az adott kisfilmben bemutatjuk hogyan és kik dolgoznak azon, hogy a kapott pénzadományok megfelelő helyre és mértékben jussanak el Kárpátalján.


Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009-2015