Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Őszi budapesti találkozó az adakozókkal

2014. november

A 2014-es őszi rendezvény résztvevői.
Az első sorban: Bán Jónás OFM,
Michels Antal és Nánásy Antal

November 28-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és az alapítvány szimpatizánsait hívta meg. A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket, majd felkérte Bán Jónás ferences rendi szerzetes atyát, tartsa meg beszámolóját a Kárpátalján töltött éveiről.

Jónás atya előadása után Michels Antal volt beregszászi plébános számolt be Kárpátalján töltött éveiről, külön kitérve az utolsó hónapokra, az ukrajnai krízisre. Jónás atya és Antal atya előadásai nagyon tanúságosak voltak.

Kacsó András kuratóriumi elnök
és Bán Jónás atya előadás alatt

Ezek után Fehér Ferenc a Munkácsi Szent Márton Egyházmegyei Karitász igazgatója beszámolt a szervezet tevékenységéről, amely szorosan együttműködik alapítványunkkal. Beszámolója után Nánási Antal mutatta be a Nagyszőlősi Karitász tevékenységét, külön kiemelve az ingyenkonyha munkáját. A beszámolók után a résztvevők kérdéseket tehettek fel az előadóknak.

A rendezvény végén a vendéglátók a már hagyománnyá vált zsíros kenyérrel és meleg teával kínálták a vendégeket. Az agapé alatt a magyarországi vendégek találkozhattak, beszélgethettek a kuratórium tagjaival és a kárpátaljáról érkezett vendégekkel is. Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009