Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Őszi jubileumi találkozó az adakozókkal

2011. november

a résztvevők

November 25-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és a kárpátaljai támogatott intézmények és projektek vezetőit hívta meg. A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket, majd felolvasta azt a köszöntő levelet, amelyben a kuratórium valamint a jelenlévő vendégek köszöntik Majnek Antal munkácsi püspök atyát 60. születésnapja alkalmából. Utána felolvasásra került Tálas Mária, a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány alapítójának a kuratóriumhoz írt levele, amelyet az alapítvány megalapításának 20. évfordulójának alkalmából írt.

Papp Tihamér ferences atya

A rendezvény Papp Tihamér ferences atya visszaemlékezésével folytatódott, amely alatt elmondta, hogyan került Kárpátaljára misszióba, milyen körülmények között kezdte el szolgálatát, hogyan alakultak az első projektek, intézmények és kiemelte a Gondviselés szerepét a missziós munkában. Tihamér atya előadása után a vendégek rövid riportfilmeket tekinthettek meg, amelyek az alapítvány megbízásából készültek és kárpátaljai intézményeket és projekteket mutatnak be.

A rendezvény végén a vendéglátók a már hagyománnyá vált zsíros kenyérrel, pogácsával és meleg teával kínálták a vendégeket. Az agapé alatt a magyarországi vendégek találkozhattak, beszélgethettek a kuratórium tagjaival és a kárpátaljáról érkezett vendégekkel.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!


Megosztás Facebook-on[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009