Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Konferencia Aknaszlatinán

2011. szeptember

előadás közben

2011. szeptember 22-25. között a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány és a Munkácsi Szent Márton Egyházmegyei Karitász szervezésében "Európai Uniós projektek megtervezése és kivitelezése" címmel konferenciát tartottak Aknaszlatinán. A rendezvényre magyarországi és kárpátaljai szociális és oktatási civil szervezetek vezetői, dolgozói és önkéntesei kaptak meghívást, akik e néhány nap alatt szakmai előadásokon vehettek részt.

a Belcanto kamarakórus előadása

A lelki témából - "Sorskönyv - szüleinktől kapott örökség" - Szabó József az Egri Hittudományi főiskola spirituálisa tartott néhány előadást. A szakmai téma az Európai Uniós pályázásról szólt, amelyről az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda munkatársai tartotak előadásokat. A programnak kultúrális része is volt - a helyi Belcanto kamarakórus tartott közel egy órás koncertet a résztvevők számára. A konferencián mintegy hatvanöt kárpátaljai és magyarországi vendég vett részt. A rendezvény kiadásait a Nemzeti Civil Alapprogram támogatta.

Megosztás Facebook-on[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009