Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Püspöki látogatás Vízkeresztkor

2010. január

Vízkereszt ünnepén egyházmegyénk főpásztora, Majnek Antal megyéspüspök úr meglátogatta egyházközségünket. A megyéspüspök a szentmise elején megszentelte a sót és a vizet, majd a szentmise prédikációjában rámutatott a betlehemi Kisded alázatára és egyszerűségére.

A szentmise végén a püspök úr elmondta milyen fontos az egyház számára, hogy legyenek nagycsaládok, és örömmel mondta, hogy a rahói látogatás előtt egy nagycsalád újszülöttjét keresztelte meg Gyertyánligeten.

A záró áldás előtt Zán Iván kurátor megköszönte a főpásztornak, hogy ellátogatott egyházközségünkben, valamint azt, hogy Mankovics Sándor diakónus féléves diakónusi gyakorlatát egyházközségünkben tölthette. A szentmise után a zipserei egyházközség betlehemesei kedveskedtek a főpásztornak vízkereszti csillagjárásukkal az utcai betlehem előtt, majd a püspök atya meglátogatta a 2009. novembere óta Rahón működő szatmári irgalmas nővérek rendházát és az itt dolgozó nővéreket.


RRKP


[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009