Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Őszi budapesti találkozó az adakozókkal

2013. november 30.

A 2013-as őszi rendezvény résztvevői

November 29-én 17.00 órai kezdettel sor került a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány szokásos ősszel tartandó rendezvényére, amelyre az alapítvány kuratóriuma az adakozókat és az alapítvány szimpatizánsait hívta meg. A rendezvényt Kacsó András kuratóriumi elnök nyitotta meg, üdvözölve a vendégeket, majd felkérte Mészáros Domonkos domonkos rendi szerzetes atyát, tartsa meg beszámolóját a Kárpátalján töltött éveiről.

Domonkos atya előadása nagyon tanúságos volt.

Mészáros Domonkos atya

A történetekben, amiket elmesélt rámutatott a Gondviselésre, amely végig kísérte az ottani szolgálatát. A beszámoló után a résztvevők kérdéseket tehettek fel Domonkos atyának. Majd Kiss Gyula nyugalmazott tanár, - akinek 10 millió forintos adományából az alapítvány létrehozhatta a "Magyar Kultúráért Pénzalap"-ot - röviden bemutatkozott és mesélt magáról. A rendezvény végén a vendéglátók a már hagyománnyá vált zsíros kenyérrel és meleg teával kínálták a vendégeket. Az agapé alatt a magyarországi vendégek találkozhattak, beszélgethettek a kuratórium tagjaival és a kárpátaljáról érkezett vendégekkel is. Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009