Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések

A Nagyszőlősi Szociális Karitatív Központ beszámolója

2012. október

a konyhán

A Nagyszőlősi Szociális Karitatív Központ az elmúlt harmadik negyedévben is folytatta fő tevékenységét, a konyha működtetését, A konyhán napi 180 ebédet készítünk és osztunk szét a rászorulóknak.

Fogadtunk továbbá segélyszállítmányokat is, melyeket egyházközségeknek, árvaházaknak és rokkantak egyesületének juttattunk el.

friss kenyérA nagyszőlősi római katolikus egyházközség a kapott segély szétosztásakor kihelyezett egy "szeretet-perselyt", melybe közel 3000 grivnya adomány gyűlt össze. Ezt az egyházközség céljaira használják fel. Ugyanezt tették a tiszaújlaki egyházközségben is. Itt 1000 grivnya gyűlt össze. Ezzel a pénzzel támogatták a plébánia udvarán épített gyermekjátszóteret.

a karitász által támogatott
gyermekotthon

Úgy gondoljuk, hogy az ilyen akciókkal tudjuk támogatni azokat az egyházközségeket, amelyek hajlandóak időt és fáradságot szánni a közösségük segítésére és épülésére. Reméljük, hogy a 2012-s év utolsó negyedéveben különösebb nehézségek és váratlan események, áremelkedések és problémák nélkül tudjuk folytatni tevékenységünket.

Nánási Antal
intézményvezetőOssza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on![vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009