Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

Udvari Daniella két éves

2013. augusztus 5.


Kedves Kurátorok, kedves Adakozók!

Holnap lesz két éve, hogy Udvari Daniella 25 hetesen és 790 gramm súllyal világra jött! Olyan, mintha tagnap lett volna! Annak a napnak, és az azt megelőző napoknak az emléke nagyon mélyen bele lett égetve a szívűnkbe.

Azóta Daniella egy eleven, örökmozgó kis kétévessé cseperedett. Testileg és szellemileg is teljesen egészséges, kiegyensúlyozott, világra nyitott kislány. Szépen tanul beszélni, már egész mondatokat mond, versikéket.


Nagyon jószívű, bármit kap, azt rögtön kínálja mindenkinek, csak azután eszik belőle maga. Még amit el lehet mondani róla, hogy nagyon bátor, ezt több megnyilvánulásában is tetten szoktuk érni. Például, ha elesik játék közben, nem sír, hanem feláll és fut tovább. Apróságokon sosem sír. Arra szoktunk gondolni, hogy mennyi mindent átélt már, mennyi tűszúrást, vizsgálatot! Talán ezért van meg benne ez a bátorság. Ő a mi kis csoda babánk!

Szüntelenül köszönjük a Jóistennek ezt a csodát, és minden jóságos embernek, aki segített nekünk azokban a nehéz hónapokban! Sohasem felejtjük el, és örökké hálásak leszünk azért a sok jóságáért és szeretetért, amit kaptunk. Köszönjük Daniellát!

Szeretettel, Daniella családja

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009