Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések

Gyereknap az aknaszlatinai óvodában

2012. június

Engedjétek hozzám jönni a kisgyerekeket,
és ne akadályozzátok őket,mert ilyeneké a mennyek országa.
Mt 19,14-15


A "Szent Anna" óvodában első alkalommal szerveztünk június 5-én gyermeknapot. Vendégül láttuk a Gödöllői Erkel Ferenc általános iskola 7. osztályos tanulóit és a beregszászi cserkeszeket, akik vígabbá varázsolták programunkat.

2012. június 5-én, délután 2 órakor gyönyörű feldíszíttet játszótér várta a vendégeket és természetesen óvodásainkat valamint minden aknaszlatinai gyermeket, aki elfogadta meghívásunkat és gondolom nem bánta meg.

A "Szent Anna" óvoda Napraforgó csoportja kis fellépésével köszöntötte az egybegyűlteket, utána a vendégeké volt a színpad, akik mindenki tetszését megnyerték színvonalas előadásukkal. Ezt követően kezdőt csak az igazi GYERMEKNAP. Volt itt arcfestés, néptánc, színes makaróniból nyakláncokat fűztek, a cserkészek érdekes játékokkal foglalták le a gyermekeket. A szülők gyümölcslével és süteménnyel kedveskedtek, még a szakadó eső sem tudta elrontani a jókedvet. Este, amikor hazatértem arra gondoltam, most ebben a rohanó világban a gyerekeknek alig van gyermekkoruk, külön oldalt nyitunk nekik a Facebook-on, a divatot követve öltöztetjük, pedig milyen fontos lenne, hogy minél több gyermekprogramon vegyenek részt, gyermek dalokat hallgassanak és triller filmek helyet magyar népmeséket nézzenek, ahol a jó biztosan győzni fog.

Kedves szülök, ne siessünk gyermekeinkből felnőtteket varázsolni, az idő akarva akaratlanul bekövetkezik, ráérnek megízlelni a néha kegyetlen, de csodálatos felnőttek világát. Legyenek gyermeknapok, legyen gyermekkoruk, vigyázunk a lelkivilágukra, hogy jó emberekké vállhasanak, jobbakká, mint mi… És építsenek egy szebb világot.

Puliszka Éva,
az óvoda vezetője

Tekintse meg a képgalériát és videóösszeállítást is:

Megosztás Facebook-on[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009