Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

15 éves a nagybocskói óvoda

2015. március

A volt óvodások fellépése

Fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte február 6-án a nagybocskói Boldog Romzsa Tódor katolikus óvoda. Az ünneplés a templomban szentmisével kezdődött, melyet Béres István aknaszlatinai plébános, a nagybocskóiak lelkipásztora mutatott be. A szentmise végén köszöntötte Bábicsuk Júliát, aki 2014-ig sok éven át a Karitász igazgatója volt, és emléklapot nyújtott át neki.

Az ünneplés az óvoda épületében folytatódott. Először rövid képösszeállítást tekinthettünk meg kivetítőn az óvoda életéből, majd a gyerekek következtek:

A meghívott vendégek

a régebben és a most idejáró gyerekek mindegyike bemutatta tudását, magyar nyelvű verseket szavalásával. Legvégül mindenki, aki valaha is az óvoda dolgozója volt, az intézmény igazgatójától, Szalai Ildikótól emléklapot és köszönetet kapott, az óvónőktől kezdve a fűtőkig.

Az ünnepségen az óvoda több támogatója is részt vett, köztük az Egyházmegyei Szent Márton Karitász munkatársai is. A bensőséges hangulatú ünnepség közös ebéddel zárult..
Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009-2015