Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

A huszti karitász beszámolója

2013. június

A megvásárolt élelmiszercsomagok

A kapott támogatást igyekeztünk minél hatékonyabban felhasználni: élelmiszert vásároltunk és csomagokat készítettünk, amelyekben a legszükségesebb dolgokat tettük be. Nagyon nagy szükségük van a csomagokra a rászorulóknak. Sok beteget, látássérültet, mozgássérültet és idős embert segít meg a jelenlegi nehéz anyagi és gazdasági helyzetben.

Élelmiszercsomag átadása

Mivel az alapítványi támogatás nem ukrán nemzeti valutában érkezik ezért valamennyi vesztség keletkezik a bankközti utalás közbeni valuta konvertálásából is. Sajnos ebben az évben az átváltási árfolyam nem kedvezett, ezért az első félévben 240 csomagot tudtunk készíteni 7 összetevővel, a második félévben viszont csak 212 csomagot, de 8 összetevővel, mivel az árak az élelmiszerre némileg kedvezőbbek voltak. Szavakban lehetetlen megfogalmazni azt az érzést, ami megjelenik ezeknek az embereknek az arcán, amikor a munkatársak átadják a csomagot. A megsegített emberek köszönetüket és hálájukat fejezik ki, amit mi is próbáljuk önökhöz eljuttatni hozzátéve még a mi Karitász közösségünk köszönetét is, és Isten áldását kérve az egész Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványnak.

Kozma József
az Huszti Karitász vezetője

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on!

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009