Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések

A gyertyánligeti katolikus óvoda beszámolója

2012. április

Jelenleg a gyertyánligeti Páduai Szt. Antal óvodának 28 növendéke van. Anyanyelvüket tekintve nagyrészt, kétnyelvűek - magyar- illetve ukrán ajkúak egyben, mivel többségük vegyes házasságból születtek. Pedagógusaink nagy hangsúlyt fektetnek a magyar nyelven történő oktatásra, nevelésre, a magyar hagyományok ápolására, a katólikus hit gyakorlására.

Az ünnepi időszak mozgalmasan telt. A Betlehemi játékoktól, ami meghitt csendességet és békét kölcsönzött mind a gyermekek, mind a szülők, mind a kollektíva szivébe, a bolondos-maskarás farsangi bálig, ahol a játék kedvéért a gyerekek mellett egy-egy szülő is álarcot öltött. A kicsik előadásukkal és csendes lelki készülődéssel várták a Feltámadás ünnepét, a Húsvétot. A husvéti ünnepeken nagyon szépen szerepeltek a gyerekek.

Az óvoda költségvetését tekintve sajnos nem vagyunk teljesen bebiztosítva, mivel a növekvő infláció miatt többek a kiadásaink, és a különböző pályázati összegeknek is olykor csak egy részét kapjuk készhez az igértekből.

Több szempontot figyelembe véve az elmúlt időszakot sikeresnek könyvelhetjük el mind gazdásági, mind pedagógiai-nevelői tekintetben is.

Reméljük Isten kegyelméből továbbra is eredményesen tudunk és fogunk működni.

Macsek Szidónia
Karitász igazgató

Tekintse meg a képgalériát is:


Megosztás Facebook-on[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009