Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Rahói és kőrösmezői gyermekek hittantábora Bustyaházán

2009. július

Szentmisén

Június 29. és július 4. között a rahói és kőrösmezői egyházközség hittanosai Mikulyák László atyánk vezetésével Bustyaházán megtartott hittantáborban vettek részt. A gyerekek különböző programokban részesültek. Minden este tábortűz mellett bibliai színdarabot adtak elő a résztvevők, ily módon felelevenítették a hittanórákon tanultakat.

Testi felfrissülésként szolgált a Talabor folyón való felüdülés, különböző vetélkedők, játékok. Lelki erőt a reggeli valamint az esti imaórákból meríthettek a gyerekek. Ezenkívül minden nap részt vettünk a szentmiseáldozatban, amelyre a gyerekek szorgalmasan készültek énekkel és olvasással. Szombat reggel, mielőtt hazaindultunk volna, László atya a táborozókat egy-egy apró meglepetéssel ajándékozta meg. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki plébános atyánknak a csodálatos táborozásért, valamint támogatóinknak az anyagi segítségért, és nagyon reméljük, hogy jövőre is együtt táborozhatunk.

Milcsevics Mária hitoktató,
Kőrösmező
Új Hajtás

[vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009