Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Köszönet a támogatásért

2011. február
Szegedi Róza

Tisztelt Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány!

Nagy tisztelettel szeretném megköszönni anyagi segítségüket, amit édesanyám szívműtétjéhez nyújtottak.

Édesanyám, Szegedi Róza, több éve szenvedett súlyos szívritmuszavarral. Ez egy nagyon rossz betegség, egy-egy rosszullét alkalmával 150-160 a pulzusa, közben a vérnyomása felugrik 210/120 Hgmm-rre is, majd a gyógyszerek hatására túlságosan leesik. Ezek a rosszullétek teljesen legyengítették és állandó félelemben töltötte ő is, a család is az életet.

Az utóbbi 5 évben kéthavonta kórházban kellett feküdnie emiatt. A legutóbbi hat roham alatt már csak az intenzív osztályon tudták helyreállítani a szívritmusát. Nemrég elutaztunk Debrecenbe, a Nagyerdei klinikára, hátha ott tudnak segíteni. Nagyon kedvesen fogadtak minket és mondták, hogy van segítség - egy elektorfiziológiai vizsgálat, amely során az impulzusokat okozó sejteket "bénítják". Azonban, mivel nem magyar állampolgár és nincs társadalombiztosítása, így a beavatkozás árát ki kell fizetni, ami 600.000 Ft. Édesanyám évekig tartó ukrajnai gyógykezelése (ami hivatalosan ugyan ingyenes, de a gyakorlatban magas paraszolvenciát várnak el az orvosok) felemésztette a család anyagi tartalékait, így esélyünk sem volt a debreceni beavatkozáshoz szükséges pénzösszeget előteremteni. Így fordultunk a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványhoz. De meg kell, mondanom, több más alapítványhoz is fordultunk, sajnos sikertelenül.

Alapítványuktól kapott 300.000 Ft és a kárpátaljai református püspökség 100.000 Ft-os felajánlás mellett a rokonságnak sikerült összehozni a még hiányzó pénzt, így február 10-én elutaztunk a műtétre. Február 11-én sikeresen el is végezték a beavatkozást, másnap már jöhettünk is haza.

Az orvosok biztosra mondták, hogy a probléma megoldódott. Az egész olyan gyorsan és hihetetlenül történt, hogy a családunk még most is félve hiszi a teljes gyógyulást, de Isten segítségét kérjük és bízunk!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki lehetővé tette édesanyám gyógyulását.
Jó egészséget kívánok mindnyájuknak!

Mély tisztelettel:
Szegedi Erika

Megosztás Facebook-on[vissza]
hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009