Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhaszn. jelentések Kuratóriumi ülések

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete tisztújító gyülést tartott

2013. március


A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete fél évvel megalakulása után tisztújító közgyűlést tartott 2013. március 17-én, vasárnap délután Beregszászon, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola épületében.

A résztvevők a himnusz eléneklése után, az egyesület tagjainak gyermekei által előadott rövid, de annál kedvesebb március 15-i műsort hallgathatták meg, majd az elnökség számolt be az elmúlt fél év munkájáról, eseményeiről, programjairól. Négy régióban voltak jó hangulatú, tartalmas helyi találkozók, 450 ajándékcsomag szétosztására került sor karácsonykor, beindult a bölcsőhalál megelőzésére szolgáló képzés, megszervezték az I. Kárpátaljai Nagycsaládos Napot. Az Egyesület felvételét kérte a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségébe és a Családlánc mozgalomba.

A beszámoló elfogadása után Alapszabály-módosításra került sor, ennek legfontosabb eleme a tisztségviselők mandátumának 2 évre való emelése.

A tisztújítás eredményeként Török Dénes vezeti az egyesületet a következő két évben. Megválasztásra került a 13 fősre bővült elnökség, illetve a három fős ellenőrző bizottság is.

A KMNE közgyűlése elítélte az ukrán szélsőségesek utóbbi napokban elkövetett magyarellenes atrocitásait, mely vidékünkön eddig ismeretlen volt. Főleg a gyermekek testi épségét féltve, aggodalommal és megdöbbenéssel látja, hogy csupán amiatt, mert valaki magyar jelképeket használ, vagy anyanyelvén szólal meg, akár fizikai bántalmazás áldozata is lehet szülőföldjén.

Ossza meg a cikket ismerőseivel a Facebook-on![vissza]hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek Multimédia

KFMA © 2009