Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések


Sikeres szívműtét

2011. januárKedves adakozóink és honlapunk látogatói bizonyára emlékeznek még arra, hogy amikor meghirdettük rendkívüli gyűjtésünket Almási Géza, számára akkor közöltük, hogy a többletként érkezett pénzadományokat más, hasonló helyzetben lévő emberek megsegítésére fordítjuk. A Gondviselés nem váratott magára sokáig - beérkezett hozzánk egy pályázat, amelyben egy súlyos szívbetegségben szenvedő kárpátaljai 18 éves fiú kérte segítségünket. Alább az ő köszönőlevelét olvashatják.

Parada Roland műtét utánTisztelt Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány!

Hálásan köszönöm nagylelkű segítségüket, mellyel hozzájárultak szívműtétem költségeinek fedezéséhez. Nagyon nehezen és félve szántam rá magam a műtétre, hiszen nem tudtam honnan, és hogyan fogom tudni előteremteni a műtét költségeit. Szóval az orvosok semmi jóval nem kecsegtettek, de az időt nem húzhattam tovább, nem volt más megoldás, csak a műtét, mégpedig itt Ungváron, mivel kivételes alkalomból egy orosz szívsebész professzor érkezett ide, aki elvállalta a műtétemet, ami egyben az első ilyen jellegű műtét volt Kárpátalján.

A Jó Isten gondviselése közvetve, vagy közvetlenül összehozott olyan emberekkel, akik segítettek. Ilyen úton jutottam el az Alapítványhoz is, ami egyben a nagy anyagi problémám megoldása is lett, hiszen a támogatásuknak köszönhetem, hogy a műtét után rövid időn belül a családom törleszthette az adóságokat. Támogatásuk biztosítékul szolgál az utókezelésemhez és a teljes felépülésemhez.

Istennek hála a műtét jól sikerült, nem merült fel komplikáció, a lábadozási idő is viszonylag rövidnek bizonyult, így már otthon ünnepelhettem a karácsonyi ünnepeket. Az utókezelés része egy hónap szanatóriumi kezelés, amelyen tavasszal fogok részt venni.

Még egyszer végtelenül hálásan köszönöm az Alapítvány és minden adakozó nagylelkű segítségét és a Jó Isten áldását kérem további munkájukhoz.

Beregszász, 2011.01.23.

Köszönettel:

Parada Roland

Megosztás Facebook-on[vissza]
hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009