Kezdőlap Bemutatkozás Híreink 1% Hogyan segíthet? Rendkívüli gyűjtések Elérhetőség

      A Ferences Misszió

Rövid története

      A Kárpátaljai Ferences
       Misszió Alapítvány

Története Támogatottjai Tisztségviselői Működési elve Gazdálkodása Alapdokumentumai Közhasznú jelentések Kuratóriumi ülések

Egészségügyi alap

Alapítványunk 2011. őszén kénytelen volt megszüntetni az egészségügyi támogatást kérő pályázatok befogadását, mivel az egészségügyi alap kiürült. A gyógykezelésre, műtéti támogatásra pályázó magánszemélyeken úgy tudunk segíteni, hogy gyűjtést szervezünk számukra, a kuratórium döntése után.

2011. november 20.

Kacsó András
a kuratórium elnökeA Magyar Állam felújította a határon túli magyarok gyógykezelésének támogatását, ezért a kuratórium úgy döntött, hogy az egészségügyi alapból, csak a már a fenti helyről elutasított, rendkívüli és különleges eseteket támogatja az Alapítvány.

2008. április 25.Az Egészségügyi Alapban 2008. február 6-án 3.370.000.- foirnt van, ezen kívül 3.580.000.- forintot az adakozók szándéka szerint Kraszilinec Éva műtétsorozatára különítettünk el, mely várhatóan még másfél évig tart.
Alapítványunk 2006. őszén gyűjtést szervezett Kraszilinec Éva munkácsi árva kislány gerincműtétére. Az adakozók nagyvonalúságának köszönhetően jóval több pénz folyt be a szükségesnél, így a fennmaradó összegből Egészségügyi Alapot hoztunk létre, azzal a céllal, hogy hasonló sürgős, életmentő műtétekhez tudjunk azonnali segítséget nyújtani.

Mint később kiderült, erre nagy szükség van, mivel a hasonló céllal (határon túli magyarok helyben nem elvégezhető kezelésének támogatása) létrejött Segítő Jobb Alapítvány kormányzati támogatása megszűnt, így segítség nélkül maradtak a kárpátaljai betegek is, akik már csak a magyarországi gyógykezelésben bízhattak.

Honlapunkon szeretnénk folyamatos tájékoztatást adni az EGÉSZSÉGÜGYI ALAP pénzügyi helyzetéről és természetesen a támogatott személyeket is bemutatjuk.

Kérjük, befizetéseivel támogassa a kilátástalan helyzetben lévő kárpátaljai betegeket!

Köszönjük!

2006. október 13.

Kacsó András
a kuratórium elnökeTámogatottjaink:

hun

eng
Jónás testvér
vasárnapi gondolatai

      Hogyan pályázhat?

Pályázati útmutató Elszámolási útmutató

      Érdekességek

Dolgozatok Linkek MultimédiaKFMA © 2009